♥ ♥ PACKED WITH LOVE ♥♥

Ravie: Verheugd om je te ontmoeten

Ravie: Verheugd om je te ontmoeten

Als je Ravie in Hasselt binnenstapt voel je het meteen, een warme sfeer en alles wat je nodig hebt om je te laten stralen.. en niet alleen vanbuiten! Ladyboss Doortje vertelt je graag wat meer achter de filosofie van deze feel good store.

Als je Ravie in Hasselt binnenstapt voel je het meteen, een warme sfeer en alles wat je nodig hebt om je te laten stralen.. en niet alleen vanbuiten! Ladyboss Doortje vertelt je graag wat meer achter de filosofie van deze feel good store.

 

Doortje? Dat is Ravie!

Een vrolijke, optimistische, empathische en hoogsensitieve ziel!
Waarom moet die hoogsensitieve er nu bij? Wel, dat vormt je echt wel heel hard!

Ik kan al gauw 'voelen' wat een klant nodig heeft...
Komt ze snuisteren of heeft ze echt mijn hulp nodig om een nieuwe outfit te vinden? Ik vind het belangrijk dat de klant zich echt 'goed' voelt als ze naar buiten stapt!

Ravie Feel Good Store Hasselt

Kleding shoppen is vaak iets heel persoonlijks.
Heb je een belangrijk feest of een spannende gebeurtenis waar je er picobello wilt uit zien? Dan is een outfit met de juiste accessoires onmisbaar.

Soms komen klanten langs puur als ontspanning, maar soms zijn ze ook echt op zoek naar ‘hun’ stijl of een nieuwe look na bijvoorbeeld een zwangerschap. Dan is het belangrijk dat ze zich 100% op haar gemak kan voelen bij ons. Met Ravie wil ik dat de mensen zich voelen alsof ze eventjes ‘thuis’ komen.

 

En waarom dan een feel good store?

Ik vond mijn job als leerkracht leuk, maar het kriebelde zo om mijn 'eigen ding' te doen!

Ik was klaar om te ontdekken wat dat ondernemerschap nu eigenlijk allemaal inhield. Een sprong in het duister, oh well, zeg maar super duister! Al snel ontdekte ik wat ik echt graag deed en dat was zonder twijfel de creatieveling in mij loslaten.

“Ravie, dat ben ik!”

 

En die naam, hoe kom je daar bij?

Ravie betekent 'verheugd' en ik ben oh zo verheugd dat ik mag doen wat ik graag doe! 

Ravie betekent zoveel voor mij.
Terug opstaan na het vallen, de moed niet verliezen en geloven in wat je echt wil bereiken.

Zelfs na een zwaar ongeval, waar ik even super hard door elkaar ben geschud, hield Ravie mij op de been. Ik ging door een jaartje van verdriet en mezelf niet meer graag zien, maar dankzij Ravie heb ik me er weer kunnen doorslaan.  Daarom begrijp ik maar al te goed mijn klanten die niet ‘gewoon’ even komen shoppen.

In Ravie zit de R en ik associeer dat met een 'sterke, krachtige letter.

De A van Alessio, een vriend die ik verloren ben, maar van wie ik weet dat hij meekijkt over mijn schouder

En VIE van het ontzettend, leuke leven waar iedere persoon lessen en kansen in voorgeschoteld krijgt!

 

 

Reacties

  1. Sally Sally

    Hoi, je zus (vandaag ontmoet in het postkantoor Meeuwen) had vandaag een kleedje aan van jou, lange mouwen en zwart/groen. Ik vind dit helaas niet online. Heb je dit nog in een kleine maat? Mvg, Sally

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.